Tilbage

Linse-boghvedepostej

Ingredienser

  • 100 g boghvede
  • 1 mellemstort løg
  • 1 mellemstor gulerod
  • 2 spsk. olie
  • 175 g røde linser
  • 1 L. grønsagsbouillon
  • 2 spsk hakket persille
  • ½ tsk rosmarin
  • 2 æg
  • 2spsk havregryn
  • 2 spsk grahamsmel
  • salt, peber, muskat

Instruktioner

  1. Skyl boghveden og rist dem gylden i ovn.
  2. Løg og gulerod hakkes groft og svitses i olien. Tilsæt boghvede og linser og sauter kort. De øvrige ingredienser tilsættes (undtagen æggene). Kog op.
  3. Dæmp varmen og lad simre ca.15 minutter til væden er opsuget. Smag til. Tilsæt æg.
  4. Pas på det ikke brænder fast i bunden.
  5. Kom i ovnfast fad og bag i ca 1/2 time ved 180 grader