TilbageLinse-boghvedepostej
Ingredienser
- 100 g boghvede
- 1 mellemstort løg
- 1 mellemstor gulerod
- 2 spsk. olie
- 175 g røde linser
- 1 L. grønsagsbouillon
- 2 spsk hakket persille
- ½ tsk rosmarin
- 2 æg
- 2spsk havregryn
- 2 spsk grahamsmel
- salt, peber, muskat
Instruktioner
- Skyl boghveden og rist dem gylden i ovn.
- Løg og gulerod hakkes groft og svitses i olien. Tilsæt boghvede og linser og sauter kort. De øvrige ingredienser tilsættes (undtagen æggene). Kog op.
- Dæmp varmen og lad simre ca.15 minutter til væden er opsuget. Smag til. Tilsæt æg.
- Pas på det ikke brænder fast i bunden.
- Kom i ovnfast fad og bag i ca 1/2 time ved 180 grader