Cremet bønnesuppe med Pasta
.....og yoghurt
Ingredienser
- 250 g bønner (helst brune el. borlottibønner)
- 2 store løg
- 3 fed hvidløg
- 3 gulerødder
- 4 stilke bladselleri
- 1 spsk olivenolie
- 1 stor ds tomatkoncentrrat
- 1 tsk cayennepeber
- 2 kviste rosmarin
- 2 kviste salvie
- Ca. 1 1/2 l bouillon
- 150 g suppehorn
- (evt. yougurt)
Instruktioner
Tilbered bønnerne efter anvisning på pakken.
Hak løgene groft og hvidløget fint.
Gulerødder og bladselleri skæres i små tern
Svits alle grøntsager i olie i en stor gryde i 5 min.
Tilsæt bønner,tomatpure,peberrosmarin og salvie.
Kom vand ved. og kog suppen ca 1 1/2 time.
-------------------------------------------------------------
Kog suppehornene i letsaltet vand, og lad dem dryppe af.
---------------------------------------------------------------
Purer suppen hvis dette ønskes- er suppen for stærk, så tilsæt yoghurt. (Det har jeg så gjort her,og det gør suppen faktisk kun bedre synes jeg!)
Tilsæt pastaen og server et groft brød til!