Grøntsagscurry med kokos
En god "tøm-køleskabsret".....
Ingredienser
- 1/2 kg grøntsager (fx bønner, kål, div rodfrugter)
- 150 g dampet spinat
- 1 stort løg
- 2 kartofler
- 1 æble
- 100 g kokosmel
- 1 dl olie
- 1/2 l grøntsagsfond eller kokosmælk
- 1 dl fløde (piske- eller kaffefløde)
- salt, peber, karry, kanel, allehånde, muskatnød
- frisk coriander (kan udelades, men smager pragtfuld!)
Instruktioner
Skær grøntsager, kartofler og æble i små tern.
Svits løgskiver gyldne i olien, tilsæt krydderier og lad det stege lidt.
Tilsæt de øvrige grøntsager.
Hæld fond/kokosmælk i, så det dækker halvt.
Lad det simre i ca. 20 min.
Tilsæt kokosmel og lad det simre endnu 15 min.
Kartofler og æbler skal koge ud og "jævne" sammen med kokosmelet.
Kom spinaten i og:
Tilsæt fløden tilsidst og lad det lige koge op.
Smag til med salt og evt med lidt citronsaft.
serveres med løse ris til