Tilbage
Grøntsagscurry med kokos

Grøntsagscurry med kokos

En god "tøm-køleskabsret".....

Ingredienser

  • 1/2 kg grøntsager (fx bønner, kål, div rodfrugter)
  • 150 g dampet spinat
  • 1 stort løg
  • 2 kartofler
  • 1 æble
  • 100 g kokosmel
  • 1 dl olie
  • 1/2 l grøntsagsfond eller kokosmælk
  • 1 dl fløde (piske- eller kaffefløde)
  • salt, peber, karry, kanel, allehånde, muskatnød
  • frisk coriander (kan udelades, men smager pragtfuld!)

Instruktioner

Skær grøntsager, kartofler og æble i små tern.
Svits løgskiver gyldne i olien, tilsæt krydderier og lad det stege lidt.
Tilsæt de øvrige grøntsager.
Hæld fond/kokosmælk i, så det dækker halvt.

Lad det simre i ca. 20 min.

Tilsæt kokosmel og lad det simre endnu 15 min.

Kartofler og æbler skal koge ud og "jævne" sammen med kokosmelet.
Kom spinaten i og:
Tilsæt fløden tilsidst og lad det lige koge op.

Smag til med salt og evt med lidt citronsaft.

serveres med løse ris til