Arabiske Frikadeller
Ingredienser
- 700 g hakket oksekød
- 2 æg
- 1 gult løg
- ½ tsk tørret mynte
- 1 tsk stødt kanel
- 1 tsk stødt spidskommen
- 2 tsk stødt allehånde
- 6 spsk hakket frisk kruspersille
- 3 spsk hakket frisk koriander
- ½ tsk cayennepeber
- 1 tsk salt
- Smagsneutral olie til stegning
Instruktioner
Riv løgene groft.
Hak persille og koriander fint.
Bland krydderurter og løg med de øvrige ingredienser til en fars, som du efterfølgende lader hvile i køleskabet i ca. ½ time.
Varm en pande op med olivenolie.
Form frikadellerne med en spiseske, som du dypper i et glas vand, før du former hver enkelte frikadelle.
Kom frikadellerne direkte på panden, efterhånden som du former dem og lad dem stege ved middelstærk varme i ca 12-15 minutter, hvor de vendes undervejs