Tilbage
Arabiske Frikadeller

Arabiske Frikadeller

Ingredienser

  • 700 g hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 gult løg
  • ½ tsk tørret mynte
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk stødt allehånde
  • 6 spsk hakket frisk kruspersille
  • 3 spsk hakket frisk koriander
  • ½ tsk cayennepeber
  • 1 tsk salt
  • Smagsneutral olie til stegning

Instruktioner

Riv løgene groft.
Hak persille og koriander fint.
Bland krydderurter og løg med de øvrige ingredienser til en fars, som du efterfølgende lader hvile i køleskabet i ca. ½ time.

Varm en pande op med olivenolie.

Form frikadellerne med en spiseske, som du dypper i et glas vand, før du former hver enkelte frikadelle.

Kom frikadellerne direkte på panden, efterhånden som du former dem og lad dem stege ved middelstærk varme i ca 12-15 minutter, hvor de vendes undervejs