Tilbage
Græskarpostej

Græskarpostej

Serveres på rugbrød eller som selvstændig ret med en god salat til.

Ingredienser

  • 500 g hokkaido-græskar
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl olie
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • salt, peber, muscatnød

Instruktioner

Del græskaret og tag kernerne ud, skær de grimme steder på skrællen af.
(Græskar behøves ikke skrælles før kogning eller bagning)
Skær den i mindre stykker og kog den mør i ca. 30 min.
Hak løg og hvidløg fint.

Tag græskarstykkerne op af vandet og purer dem.
Bland alle ingredienserne, smag godt til, og kom postejen i en smurt ovnfast fad.

Bages ved °180 ca. 45 min.