Tilbage

Koftas

(små vegetariske "kugler" fra Indien)

Ingredienser

  • 1 løg
  • 250 g røde kidneybønner
  • 1 lille ds majs
  • 4 fed hvidløg
  • 1 dl havregryn
  • 4 spsk mel
  • 1 tsk. paprika
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk. stødt koriander
  • salt,peber
  • olie til stegning

Instruktioner

  1. Hak løg og hvidløg, svits det i olieå en pande. Tilsæt majs, bønner og krydderier.
  2. Svits det altsammen i ca. 10 min.
  3. Kom det i en skål og blamnd havregryn og mel i. Blend det hele med en stavblender.
  4. Tilsæt mere havregryn hvis farsen er for tynd.
  5. Lad det hele køle af i en halv times tid.
  6. Form farsen til små kugler (Koftas) på størrelse med en valnød, rul dem i mel og steg dem i olie