Italienske frikadeller
Citronen gi'r et godt pift!
Ingredienser
- ½ dl mælk
- 50 g brødkrummer af hvedebrød
- 800 g hakket kalve- og flæskekød
- salt og friskkværnet peber
- skal af 1 usprøjtet citron
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. Hakket persille
- 2 spsk revet parmesan
- 2 spsk hakket soltørret tomater
- olie til stegning
Instruktioner
- Hæld mælken over brødkrummerne, og lad det trække i 5 minutter.
- Rør kødet sammen med de udblødte brødkrummer, salt og peber.
- Rør fint-revet citronskal, presset hvidløg og de øvrige hakkede ingredienser i farsen.
- Form farsen til små runde kødboller (eller bare almindelige frikadeller) på størrelse med valnødder, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte