TilbageGrøntsagsgryde med Pasta
Ingredienser
- 100 g bladselleri
- 1 stort løg
- 2 store gulerødder
- 2 ds. flåede eller hakkede tomater
- 1/4 liter vand
- 25 g smør
- 250 g tørret pasta (efter eget ønske)
- salt
- 1 lille dåse majs (eller 300 g frosne)
- 1 dåse bønner i chilisovs
- 1/4 finthakket rød chili
- 1 bundt persille
Instruktioner
- Skær bladselleri, løg og gulerødder i mindre stykker, og svits det i smørret, som ikke må brunes.
- Lad grøntsagerne simre under omrøring i ca. 10 minutter.
- Tilsæt tomater, vand, pasta og salt, og lad det koge ca. 12 minutter.
- Hæld majsene (uden væde) i retten sammen med bønner, hakket persille og chili.
- Varm det hele godt igennem og smag til evt. med mere chili.
- serveres med et godt brød til og evt. lidt surmælksprodukt