Tilbage

Chili/okse ret

4 personer

Ingredienser

  • 500 g. hakket oksekød
  • - 1 tsk. salt
  • - 2 tsk. hvidløgspulver
  • - 2 tsk. løgpulver
  • - 5 dl. kogte ris
  • - 2 tsk. chilipulver
  • - 3 tomater
  • - 4 dl. revet mexikansk ost
  • - 2-3 dl. creme fraiche

Instruktioner

  1. Skær tomaterne i tern.
  2. - Forvarm ovnen på 175 c.
  3. - I en gryde brunes det hakkede oksekød sammen med løg- og hvidløgspulver og salt.
  4. - Rør chilipulveret sammen med risene i en skål.
  5. - Fordel 1/3 af creme fraichen i bunden af et ildfast fad, fortsæt derefter med 1/3 af osten, 1/3 af risene, 1/3 af der hakkede oksekød og 1/3 af de hakkede tomater. Fortsæt med at lagre på samme måde. Afslut med et lag ost.
  6. - Bages i 30-40 min.