Grøntsagsfad
Server med en god coleslaw.....og Brød!
Ingredienser
4 store Løg
300 g Gulerødder
300 g persillerod (eller knoldselleri)
1 bdt persille
2 røde peberfrugter
2 spsk Rapsolie
2 tsk Salt
4 fed Hvidløg
4ds hakkede tomater
1 dl Soltørrede tomater
4 dl Vand
250 g Bulgur
1 1/2 dl Rasp
2 dl revet ost
Instruktioner
- Pil løget og skræl gulerødder og persillerødder.
- Kom løg, gulerødder og persillerødder i en foodprocessor og hak dem groft.
- Tilsæt salt og sauter de hakkede grøntsager i olie i cirka 10 minutter.
- Pil hvidløget, kom det i foodprocessoren sammen med de soltørrede tomater og peberfrugterne, og hak det groft.
- Tilsæt tomat, hvidløg, persille, hakkede tomater og vand til gryden.
- Kom bulguren i grøntsagssaucen.
- Giv den et opkog, skru ned og lad den småkoge i 20 minutter.
- Smag til.
- Kom grøntsagsblandingen i et smurt ovnfast fad
- Drys toppen med rasp og til sidst den revede ost.
- Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i 30 minutter.