Tilbage
Grøntsagsfad

Grøntsagsfad

4 personer
Server med en god coleslaw.....og Brød!

Ingredienser

4 store Løg
300 g Gulerødder
300 g persillerod (eller knoldselleri)
1 bdt persille
2 røde peberfrugter
2 spsk Rapsolie
2 tsk Salt
4 fed Hvidløg
4ds hakkede tomater
1 dl Soltørrede tomater
4 dl Vand
250 g Bulgur
1 1/2 dl Rasp
2 dl revet ost

Instruktioner

  • Pil løget og skræl gulerødder og persillerødder.
  • Kom løg, gulerødder og persillerødder i en foodprocessor og hak dem groft.
  • Tilsæt salt og sauter de hakkede grøntsager i olie i cirka 10 minutter.
  • Pil hvidløget, kom det i foodprocessoren sammen med de soltørrede tomater og peberfrugterne, og hak det groft.
  • Tilsæt tomat, hvidløg, persille, hakkede tomater og vand til gryden.
  • Kom bulguren i grøntsagssaucen.
  • Giv den et opkog, skru ned og lad den småkoge i 20 minutter.
  • Smag til.
  • Kom grøntsagsblandingen i et smurt ovnfast fad
  • Drys toppen med rasp og til sidst den revede ost.
  • Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i 30 minutter.