Tilbage
Boller i karry

Boller i karry

Med masser af grønsager!

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk revet løg
  • 1 dl vand
  • 1 æg
  • 3 spsk hvedemel
  • Peber
  • -----------------
  • Karrysauce
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk karry
  • 1 løg
  • Broccolistokke
  • 1 rød peber
  • 1 1/2 grøn peber
  • 200 g gulerod
  • 3 dl bouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • paprika
  • gurkemeje
  • ingefær
  • Salt og peber
  • Evt. lime- eller citronsaft og lidt sukker
  • -------------------------------------
  • Tilbehør:
  • Løse ris og letkogte broccolibuketter

Instruktioner

Rør kødet med salt. Riv løget. Rør ingredienser til farsen sammen. Form boller med en barneske og kog dem i letsaltet vand ca. 8 minutter. Tag dem op med en hulske og afdryp dem i en sigte.

Varm olien i en gryde svits karry og alle grønsagerne heri. Kom bouillon i. Kog til alt er mørt og blaend derefter "suppen". Tilsæt kokosmælk. Kog saucen igennem nogle minutter under omrøring. Smag til med salt, peber, lime- eller citronsaft og lidt sukker. Jævn evt med en meljævning. Kom bollerne i og varm retten igennem.
----------------------

Server med letkogte broccolibukketer og ris