Risret med chutney og agurk
Ingredienser
- 350 g Gulerødder
- 350 g Løg
- 3-4 fed Hvidløg
- 2 spsk Rapsolie
- 1 kg Hakket oksekød
- 2 spsk Karry
- 750 g Ris
- 1 spsk Salt
- 1,7 l Vand
- 2 dl Frosne majs
- -------------------
- 450 g Mangochutney
- ----------------------------
- Agurkestave
Instruktioner
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
Pil løget og hvidløg og snit dem fint.
Kom olie i en stegegryde og varm den op.
Kom løg, gulerødder og hvidløg i gryden og sauter det grundigt af.
Tilsæt det hakkede kød og karry til gryden og brun det af sammen med grøntsagerne.
Kom risene i gryden og vend det godt rundt.
Tilsæt vand og salt til gryden og lad den koge op.
Skru ned til middel varme og lad retten simre i 25-30 minutter.
Kom majsene i gryden og vend dem rundt i retten.
Smag til.
--------------------
Server med mangochutney og agurkestave