Tilbage
Mexikansk fiskefad

Mexikansk fiskefad

4 personer
med ris....

Ingredienser

  • 600 g Torskefilet
  • 200 g Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 spsk Rapsolie
  • 200 g Grøn peber
  • 100 g Rød peber
  • 1/2 Chili peber
  • 500 g Hakkede tomater
  • 200 g Majskerner, dybfrost
  • 2 spsk hk Persille
  • 3 spsk Tomatpure
  • 2 spsk sød chilisovs
  • 1 spsk paprika
  • Stødt peber
  • Salt
  • 200 g Ris

Instruktioner

Løg, hvidløg, peberfrugter og chili hakkes groft og svitses i olie på en pande,
hvorefter det lægges i bunden af et velsmurt, ovnfast fad.

Halvdelen af tomaterne hældes over løg og peberfrugter.
Fisken skæres i mindre stykker og lægges ovenpå tomaterne.
Majs lægges ovenpå fisken og tilsidst resten af tomaterne.

Salt, peber, paprika, chilisovs, hakket persille og tomatpuré blandes og hældes ud over retten.

Fiskefadet bager i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader.
----------------------------------------------------------------------
Serveres med løse ris, som koges efter pakkens anvisning.