Tilbage
Rød fiskesuppe

Rød fiskesuppe

4 Personer
Nem og velsmagende

Ingredienser

  • 500 g torsk (eller anden hvid fisk)
  • 200 rejer
  • (muslinger kan også bruges)
  • --------------------------
  • 7 dl vand
  • 2 sgulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spask olie
  • 1 tsk timian
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3 bagekartofler i tern
  • 1 (fiske)bouillonterning
  • en knivspids cayennepeber
  • salt
  • --------------------------------
  • groft brød som tilbehør

Instruktioner

skær gulerødder og løg i tynde skiver, pres hvidløget igennem en hvidløgspresser.svits grønsagerne i olie i en gryde sammen med timian et par minutter.

Tilsæt tomater, kogende vand, kartoflerne bouillonterning.

Lad det koge ca 20 minutter. Skær fisken i brede stimler og kom dem i suppen. (Eller kog det for sig, inden det tilsættes)
Lad suppen simre ca. 10 minutter og tilsæt tilsidst de optøede rejer. (Rejerne må IKKE koge!)

Smag til med salt og cayennepeber,
og server med et godt brød til.........................