Tilbage
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

1 stk
Fransk bacon/oste tærte-
en klassiker i det Franske køkken.......(og min)

Ingredienser

  • 1 portion grunddej
  • 3 Æg
  • 2 dl piskefløde
  • 2 dl Mælk
  • 300 g Røget bacon
  • 150 g Revet ost (fx Gruyère eller Emmentaler)
  • 1 drys Salt, peber og revet muskatnød

Instruktioner

Steg bacon i en stegepande ved høj varme og dræn efterfølgende fedtet fra på et stykke køkkenrulle.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt fløden og pisk grundigt. Tilsæt mælken under omrøring.

Tilsæt salt, peber og muskatnød.

Spred baconen jævnt over den forbagte dej og hæld æggecremen over.

Drys med et jævnt lag revet ost og bag tærten i 30 minutter ved 200 °C.