Tilbage
Pasta med savoykål, kålpølser og feta

Pasta med savoykål, kålpølser og feta

4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta (f.eks. penne, skruer)
  • 2½ tsk groft salt
  • 1 savojkål
  • 1 dl vand
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk smør
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 bøtte Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 3-4 kålpølser
  • 2 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 rød peberfrugt
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Instruktioner

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Bring pastaen i kog under omrøring. Kog den ved jævn varme og uden låg til den er mør - ca. 10 min.

Fjern de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte.

Smelt smørret(må ikke brune)og tilsæt hakket hvidløg og hakket løg. Tilsæt savojkål og damp den i 2 min.
Kom vand og fløde ved.
Skær pølsen i små stykker og tilsæt.
Tag gryden af varmen og vend ost, persille, salt og peber i. Kom den afdryppede pasta i kålblandingen og vend godt rundt.

Smag til, og pynt med hakkede rød peber.