Tilbage
Jule-farsbrød

Jule-farsbrød

4 personer
Nem og Velsmagende
til store og små!

Ingredienser

  • 500 gram hakket svinekød (eller kalv/flæsk)
  • 1 finthakket løg
  • 1 Æg
  • 1 dl. mælk
  • 2 Spsk. Rasp
  • 50 gram Svesker
  • 75 gram Dadler
  • 2 tsk allehånde
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber

Instruktioner

Rør det hakkede kød med løg,salt,peber,allehånde og æg.
Tilsæt mælken lidt efter lidt.
Rør herefter raspen i.
Hak svesker og dadler fint, og rør dem i farsen.
Form til et brød i en smurt form.
---------------------------------------------------
Farsbrødet bages i en 200 ºC varm oven i ca. 50 minutter.
-----------------------------------------------------------
Tilbehør er selvfølgelig valgfrit;
men her har jeg lavet det med flødekartofler og kogte gulerødder/broccoli