Tilbage

Bondesuppe med rodfrugter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 250 – 500 g hakket oksekød
  • 1 terning oksekødsbouillon opløst i ca. 1 – 1,5L lunkent vand
  • 4 – 5 mellemstore gulerødder
  • ½ - 1 knoldselleri
  • 250 – 500 g. jordskokker (ca. en halv pose)
  • Kartofler – så mange man har lyst til.
  • 1½ dåse hakkede tomater
  • Salt og peber

Instruktioner

Løget hakkes fint og svitses i en gryde, kødet tilsættes og brunes.
Rodfrugterne skrælles og skæres i tern.
Når alt kødet er brunet tilsættes bouillon, og rodfrugterne.
Lad det simre i ca. 10 min, og put de hakkede tomater, samt salt og peber.

Lad det hele koge i en god halv time, .............

Og Server med et godt brød til.......