Tilbage
Pasta med kylling, rodfrugter og skinke

Pasta med kylling, rodfrugter og skinke

4 personer

Ingredienser

  • 350 g kyllinge inderfilet
  • 2 spsk olivenolie til stegning
  • 250 g pasta
  • 75 g parmakinke
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk frysetørret timian
  • 200 g majroer
  • 200 g jordskokker
  • ½ dl hasselnøddekerner
  • salt og peber
  • 1 lille bundt hakket persille
  • 25 g frisk parmesan

Instruktioner

Skær kyllingen i mindre stykker.
------------------------------------
Kog pastaen som anvis på emballagen i letsaltet vand.
-------------------------------------------------------------
Steg parmaskinken sprød i ovnen under grillen. Hold godt øje med det går hurtigt.
Skær majroerne i tern eller smalle både og jordskokkerne i skiver.
Steg først kyllingen i olie tilsat hvidløg. Kom timian, rodfrugter og grofthakkede hasselnødder ved og steg i 6 min under konstant bevægelse.
-------------------------------------------------------------
Krydr med salt og paber og bland starks med friskkogt pasta, sprød parmaskinke brækket i mindre stykker og hakket persille.
Drys med høvlet/revet parmesan og server evt med et godt brød til