Ungarsk Gullasch Suppe
Ingredienser
- 300 g. oksefars
- 1 pk. bacon i tern
- 4 løg i både
- 2 bagekartofler i tern
- 2 fed hvidløg i skiver
- 2 gulerødder i store tern
- 2 spsk margarine
- 2-3 spsk paprika
- 2 spsk karry
- 1 tsk spidskommen
- 1 dåse tomatpuré
- 2 dåser flåede tomater
- Masser af timian
- lidt tabasco
- lidt oregano
- 4 gulerødder i tern
- 3 snittede porrer
- 1½ liter oksebouillon
Instruktioner
Bacon brunes af og tages op.
Oksefarsen brunes, tilsæt karry, paprika og spidskommen som svites med.
Bland alle ingredienserne (minus porrer og hvidløg) og lad det koge i ca 20 min.
Kom porrer i og kog det i yderligere 10 min.
Tilsæt til sidst hvidløg.
----------------------------------------------------------
Serveres med bacontern, creme fraice og groft flutes