Tilbage
Kinesisk fiskeret

Kinesisk fiskeret

4 Personer

Ingredienser

  • 400 g hellefisk (evt lyssej e.lign.) Skåret i portionsstykker
  • Marinade:
  • ½ dl soja
  • 1 spsk. Finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk. Ingefærlage
  • Sauce:
  • 1 ds ananas i tern , samt saften
  • 2 røde peberfrugt i tern
  • 2½ dl grønsagsbouillon
  • 1 dl rosiner
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Hvid balsamisk eddike eller vineddike
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. Ingefærlage
  • 2 tsk. Maizena majsstivelse

Instruktioner

Rør marinaden sammen, og hæld den over fisken.
Lad det marinere i køleskab min. 1 time, gerne 5-6 timer.

Bouillon, ananas og ananassaft, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage koges godt sammen.
Skum af ind imellem.
Koger ca 15-20 minutter.

Opløs maizena i lidt koldt vand og jævn saucen.
Læg fisken på bageplade og steg dem i ovnen på bagepapir ca. 5-7 minutter ved 250 grader (forvarmet)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anret ved at lægge fisken i fad, og hæld saucen hen over.
Server med ris, salat og groft brød.