Ægyptiske kødboller
med cous cous
Ingredienser
- 500 g Oksekød
- 1 Æg
- 1 Rød Chilipeber
- 1 tsk Spidskommen
- 2 skv Tørre fuldkokrnsrugbrød
- 1 Løg
- 2 fed Hvidløg
- ½ bundt Friske koriander
- 1 ds Flåede tomater
- 2 dl Okseboullion
- 200 g Cous cous gryn
- salt
Instruktioner
Løg , hvidløg og chili hakkes fint.
Bland kød, æg, chili, spidskommen og brødkrummer.
Form dem til valnød størrelse og lad dem hvile.
Løg og hvidløg svitses i en gryde.
Derefter tilsættes hakket koriander, flåede tomater, boullion samt bollerne.
Lad retten simre i 20 min. og jævn efter behag.
---------------------------------------------------------
Serveres med den tilberedte cous cous.