Tilbage
Mexicansk Pasta

Mexicansk Pasta

4 personer
Med kylling

Ingredienser

  • 400 g. pasta penne
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 stort hakket løg
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • 2 spsk. finthakket jalapenopeber
  • 1 tsk. finthakket rød chili
  • 300 g. kyllingefilet
  • 200 g. skinkestrimler
  • 1 tsk. kommen
  • 3 tsk oregano
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 lille DS. Majs
  • 200 g revet ost

Instruktioner

Kog pennene i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
Svits imens løg, hvidløg, jalapenopeber, majsene og chili i olie i en gryde.
Skær kyllinge kødet i strimler og lad det stege med sammen med skinken.
Hæld de øvrige krydderier og tomater i og lad det koge godt sammen.

Smag til med salt og peber og vend de afdryppede penne i.
Drys revet ost over ved anretningen.