Usa: Macaroni og Cheese
Ingredienser
- 1 Løg
- 2 fed Hvidløg
- 4 spsk Margarine
- 4 spsk Hvedemel
- 5 dl Mælk
- 1 tsk Salt
- friskkværnet peber-hvid
- et knivspids Cayennepeber
- 250 gram Cheddar
- 150 gram Makaroni
- 100 g Rasp
Instruktioner
Sæt ovnen til 190 grader C. alm. ovn.
Kog makaronien efter anvisningen på pakken.
Smelt smørret i en pande.
Tilsæt løg og hvidløg og sauter til de er bløde.
Tilsæt mel og lad det stege, mens man rører i det indtil det bobler lidt, ca. 2 min.
Tilsæt mælk, lidt ad gangen, og bland det godt efter hver tilsætning.
Sæt det i kog, tilsæt salt, peber og 150 g cheddar.
Rør rundt i endnu 2-3 min.
Smør et ovnfast fad.
Læg den kogte makaroni på bunden.
Hæld ostesaucen over og bland forsigtigt.
Drys resten af osten på toppen.
Fordel raspen over osten.
Bag i 30 min. eller indtil den bliver gylden og saucen bobler.