Kold jambalaya salat
Med kylling og rejer
Ingredienser
- 1 spsk. smør
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 4 dl. vand
- 100 g. skinke i tern
- 0.5 tsk. salt
- 0.5 tsk. cayennepeber
- 2 dl. ris
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. balsamisk eddike
- 1 spsk. citronsaft
- 3 dråber tabascosauce
- 3 forårsløg
- 2 stilke bladselleri
- 1 grøn peberfrugt
- 2 tomater
- 500 g. kogt kylling
- 200 g rejer
- 0.5 bdt. persille
Instruktioner
Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt vand, skinke, salt, cayennepeber og bring det i kog.
Tilsæt ris og bring det i kog igen.
Skru ned for varmen og lad det koge i 15-20 minutter indtil risene er møre.
Bland olivenolie, eddike og citronsaft.
Hæld blandingen over risene.
Tilsæt hakket forårsløg, hakket bladselleri, peber i tern og tomater i tern.
Skær kyllingen i mindre stykker og bland dem i risene.
Anret med finthakket persille