Tilbage

Efterårssalat

Ingredienser

  • 3 mellemstore gulerødder
  • 2 madæbler
  • 1 citron
  • 200 g friske champignoner
  • 100 g mager, mellemlagert ost
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1/4 tsk. reven muskat
  • 1/5 tsk. cayennepeber
  • salt & hvid peber
  • 1 bundt purløg
  • 50 g valnøddekerner

Instruktioner

Skræl gulerødderne og skær dem i strimler.
Skræl og udkern æblerne.
Skær dem i kvarte og derefter i tynde skiver.

Pres citron over, så æblerne ikke bliver brune.

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Pres lidt citron over dem, så de ikke bliver mørke.

Skær osten i tern.
Bland det hele i en skål.

Rør yoghurten med muskat og cayennepeber og smag til med salt og hvid peber.
Hak purløg og valnøddekerner.

Øs dressing over og drys med purløg og valnødder og server!