Tilbage

Grøn hommus og tzaziki med asparges

Ingredienser

  • 150 g grønne ærter
  • 1 dåse kikærter-de moses lettere ud synes jeg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk yoghurt naturel
  • -------------------------
  • 200 g græsk yoghurt
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • lidt spidskommen
  • Salt og peber
  • 1 lille bundt dild
  • ½ lille glaskål
  • 1 mellemstor gulerod
  • ----------------------------------
  • 1 bundt grønne asparges

Instruktioner

Blend ærter, skyllede afdryppede kikærter, hvidløg og spidskommen ien foodproccesor.
Rør yoghurten i.
Smag til med salt og peber.
----------------------------------
Skær top og bund af glaskålen og skræl kålen med en stor køkkenkniv. Riv den groft.
Riv gulerødden groft.
Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt, peber og dild.

Vend glaskål og gulerod i yoghurten og smag evt. til med yderligere krydderier, før serveringen.
----------------------------------------------------
Skyl aspargesene og bræk det nederste lidt træede af.

Dyp aspargesene i hommusen.