Tilbage

Rød risotto

Ingredienser

  • 300 g risottoris
  • 1 stor rød
  • 1 stor gul peberfrugt
  • 4 modne tomater
  • 2 finthakket scalotteløg
  • 50 gram smør
  • oliven olie
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • Ca. 1,2 liter grøntsags boullion
  • 1 dl friskrevet Parmesanost
  • Salt

Instruktioner

Pil skalotteløget, og hak det fint.
Skær peberfrugterne i små tern.
Opvarm olien i en gryde, og steg løg o gperfrugt let i 2 minutter, uden at det tager farve.

Skyl risene, og hæld dem i gryden. Rør i risene, til de er blanke.
Tilsæt flåede tomater i tern.
Hæld den varme bouillon i en kande, og tilsæt den lidt ad gangen, hver gang risene begynder at se tørre ud.
Fortsæt, til det meste af bouillonen er brugt, og risene er møre.
Det tager ca. 15-20 minutter.
Rør i gryden hele tiden, til risottoens konsistens er cremet.

Rør smør, parmesan i risottoen til sidst. Sluk for varmen, og smag til med salt og peber.