Rød risotto
Ingredienser
- 300 g risottoris
- 1 stor rød
- 1 stor gul peberfrugt
- 4 modne tomater
- 2 finthakket scalotteløg
- 50 gram smør
- oliven olie
- 1 fed finthakket hvidløg
- Ca. 1,2 liter grøntsags boullion
- 1 dl friskrevet Parmesanost
- Salt
Instruktioner
Pil skalotteløget, og hak det fint.
Skær peberfrugterne i små tern.
Opvarm olien i en gryde, og steg løg o gperfrugt let i 2 minutter, uden at det tager farve.
Skyl risene, og hæld dem i gryden. Rør i risene, til de er blanke.
Tilsæt flåede tomater i tern.
Hæld den varme bouillon i en kande, og tilsæt den lidt ad gangen, hver gang risene begynder at se tørre ud.
Fortsæt, til det meste af bouillonen er brugt, og risene er møre.
Det tager ca. 15-20 minutter.
Rør i gryden hele tiden, til risottoens konsistens er cremet.
Rør smør, parmesan i risottoen til sidst. Sluk for varmen, og smag til med salt og peber.