Tilbage
Rejefrikadeller

Rejefrikadeller

Ingredienser

  • 400 g rejer
  • 2 finthakket forårsløg
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk ingefær, reven
  • 1 tsk sojasauce
  • 1 tsk citronsaft
  • 4 spsk kartoffelmel
  • 2 æg
  • salt og peber
  • 1-2 spsk olie til at stege i

Instruktioner

Rejerne hakkes fint i 2 portioner i en foodprocessor.

Rejemassen røres derefter med finthakket forårsløg, presset hvidløgsfed, reven ingefær, 1 tsk sojasauce, æg, kartoffelmel og 1 tsk citronsaft.

Der krydres med salt (vær lidt forsigtig med saltet) og peber.

Formes til frikadeller med en ske og
steg rejefrikadellerne i olie i 3-4 minutter på hver side.

Egner sig fremragende som forret.