Tilbage
Kuller i Karry

Kuller i Karry

4 personer
Anden fisk kan dog også bruges!

Ingredienser

  • 500 g kuller
  • 1 løg
  • 200 g gulerod, 2-3 stk.
  • 3 porrer
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 æbler
  • 1 spsk sesamfrø
  • 300 g kogte ris (jasmin passer godt hertil)
  • ¼ bundt bredbladet persille og mynte
  • Salt og friskkværnet peber

Instruktioner

Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.

Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 20 minutter.
Smag til med salt og friskkværnet peber.

Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 10 minutter.
Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.

Servér med ris, og drys af persille, mynte og sesamfrø.