Kuller i Karry
Anden fisk kan dog også bruges!
Ingredienser
- 500 g kuller
- 1 løg
- 200 g gulerod, 2-3 stk.
- 3 porrer
- 1 spsk olie
- 1 spsk karry
- 1 dåse kokosmælk
- 2 æbler
- 1 spsk sesamfrø
- 300 g kogte ris (jasmin passer godt hertil)
- ¼ bundt bredbladet persille og mynte
- Salt og friskkværnet peber
Instruktioner
Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.
Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 20 minutter.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 10 minutter.
Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.
Servér med ris, og drys af persille, mynte og sesamfrø.