Tilbage
Italiensk inspireret....

Italiensk inspireret....

4 personer

Ingredienser

  • 100 g chorizo
  • 100 g kogt hønsekød i tern (en rest fra i går?)
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler blegselleri, eller lidt spidskål som JEG har brugt
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g cherrytomater
  • 400 g tørrede pasta efter eget ønske
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 bundt oregano eller basilikum
  • 7½ dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Instruktioner

Skær chorizoen i tern.
Pil og hak løget, skræl gulerødder og skær i små tern, hak blegsellerien i små tern også.
Pil og pres hvidløg.
Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
Fyld chorizo, hønsekød, løg, hvidløg og tomater i gryden sammen med resten af ingredienserne.
Lad det koge op, så pastaen falder sammen i gryden, eller er kogt a'dente.
Lad gryden simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente.

Servér med friskrevet parmesan.