Tilbage
Spaghetti med linse-bolognese

Spaghetti med linse-bolognese

4 personer

Ingredienser

  • 250 g svampe, f.eks. champignoner
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 stor gulerod
  • 1 spsk. tørret basilikum
  • 1 spsk. tørret oregano
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 140 g tomatpuré
  • 2½ dl grøntsagsbouillon
  • 2 dåser grønne linser
  • 2 spsk. rødvinseddike
  • ----------------------------
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti friskrevet parmesan
  • frisk basilikum

Instruktioner

Rens svampene, og skær dem i små tern.
Pil og hak løg, og pres hvidløg.
Steg svampe, løg og hvidløg i olie i en gryde, indtil blandingen begynder at blive gylden.
Skræl og riv guleroden, og tilsæt gulerod, tørret basilikum, oregano, salt og peber.
Steg et par minutter, inden du hælder hakkede tomater, tomatpuré og bouillon i gryden.
Hæld vandet fra linserne, skyl dem i en sigte, og tilsæt.

Bring retten i kog, og smag til med rødvinseddike, salt og peber.

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

Servér friskkogt spaghetti med linse-bolognese, friskrevet parmesan og basilikumblade.