Spinatboller
Eller som trekanter....
Ingredienser
- 250 gram frisk spinat
- 50 g gær
- 2 tsk honning (eller sirup)
- 1 tsk salt
- 6 dl mælk
- 4 dl durumhvedemel
- Ca 1,2 kg hvedemel
- Mælk eller æg til pensling
Instruktioner
Lun mælken til lillefinger varmt.
Blend spinat sammen med en smule af mælken.
Resten af mælken kommes i en skål og gæren opløses heri.
Tilsæt spinat, honning, salt og rør godt.
Kom durummel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.
Ælt dejen godt igennem og lad den hæve lunt i minimum en time.
Form til boller eller trekanter.
Sæt på bageplade og lad hæve i cirka 1/2 time.
Pensl med mælk eller æg.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag i cirka 10-12 minutter