Tilbage
Spinatboller

Spinatboller

Ca 30 stk
Eller som trekanter....

Ingredienser

  • 250 gram frisk spinat
  • 50 g gær
  • 2 tsk honning (eller sirup)
  • 1 tsk salt
  • 6 dl mælk
  • 4 dl durumhvedemel
  • Ca 1,2 kg hvedemel
  • Mælk eller æg til pensling

Instruktioner

Lun mælken til lillefinger varmt.
Blend spinat sammen med en smule af mælken.
Resten af mælken kommes i en skål og gæren opløses heri.
Tilsæt spinat, honning, salt og rør godt.
Kom durummel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.

Ælt dejen godt igennem og lad den hæve lunt i minimum en time.
Form til boller eller trekanter.

Sæt på bageplade og lad hæve i cirka 1/2 time.
Pensl med mælk eller æg.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag i cirka 10-12 minutter