Tilbage
Mexicansk inspireret onepot

Mexicansk inspireret onepot

4 personer

Ingredienser

  • 3 peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 1 brev tacokrydderi (á ca. 40 gram)
  • 3 dl quinoa
  • 1 ds kidneybønner
  • 2 ds hakkede tomater
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • --------------------------
  • creme fraiche
  • limefrugt - revet skal
  • friskhakkede koriander

Instruktioner

Skyl peberfrugterne, og fjern kernerne og de hvide hinder og skær dem i tern.
Skræl gulerødder, og skær også disse i tern.
Skyl forårsløg, og snit dem.
Gem evt. lidt af den grønne top til at drysse med ved servering.
Pil hvidløg, og hak det fint.
Svits alle grøntsagerne i olien i en stor pande/gryde ved middel varme i ca. 10 minutter.

Tilsæt tacokrydderi, og svits det med et par minutter.
Tilsæt quinoa, kidneybønner, hakkede tomater og grøntsagsbouillon, og bring det i kog.
Lad retten simre i 25-30 minutter, til quinoaen er færdigkogt.

Servér med creme fraiche, limesaft og frisk koriander.