Tilbage

Pandekagerulle med kødfyld

Tilberedningstid : 45 Minutter
4-6 personer

Ingredienser

  • 3 æg
  • 3 dl hvedemel
  • ½ tsk salt
  • ca. 6 dl mælk
  • -------------------
  • Kødfyld:
  • 2 løg
  • 30 g smør
  • 400 g hk oksekød eller kalv/flæsk
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 ds fl. tomater
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk timian
  • ½-1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • -----------------
  • 1 dl reven ost

Instruktioner

Pisk æggene sammen med lidt af mælken.
Tilsæt melet og bland det til en dej.
Bland resten af mælken i og tilsæt salt.
Lad dejen trække 10 minutter.

Beklæd en bradepande med bagepapir.
Hæld dejen i bag den i ovnen ved 225° i 20-25 minutter til pandekagen har fået farve.
vend den ud på en rist og lad den afkøle.

Pil og hak løgene og brun dem i fedtstof på en pande.
Kom det hakkede kød på panden og rør rundt med en gaffel.
Drys mel på og rør rundt.

Hæld de flåede tomater med væde i og tilsæt bouillonterning og timian.
Kog ved svag varme i 15 minutter.

Smag til med salt og peber og tilsæt tomatpuré.

Hæld kødfyldet på pandekagen og rul sammen til en roulade.
Læg den på en bageplade eller et ovnfast fad.

Drys reven ost på og gratiner pandekagen i en 250° varm ovn i ca 5 minutter.

Server en god salat til.........