Tilbage

Marineret Svinemørbrad

2 personer

Ingredienser

  • 1 spsk brun farin
  • 4 spsk sojasauce
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk. engelsk sauce
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk finthakket rød chilipeber
  • 1 svinemørbrad (ca. 400 g)

Instruktioner

Bland farin, sojasauce, hvidløg og chilipeber i en plasticpose egnet til madvarer.

Fjern eventuelle sener og hinder fra mørbraden.
Kom mørbraden i marinaden, luk posen og læg den i køleskabet i 2 timer. Gerne natten over.

Læg mørbraden i et ovnfast fad,og drys salt.Kom i en 225 grader varm ovn.
Tag kødet ud efter ca. 15 min. - eller når centrumstemperaturen er ca. 55° - hold kødet varmt.

Jeg servere gerne flødekartofler, letkogt broccoli og gulerødder til..... men server til hvad man lyster!