Marineret Svinemørbrad
Ingredienser
- 1 spsk brun farin
- 4 spsk sojasauce
- 2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 spsk. engelsk sauce
- 2 små knuste fed hvidløg
- 2 tsk finthakket rød chilipeber
- 1 svinemørbrad (ca. 400 g)
Instruktioner
Bland farin, sojasauce, hvidløg og chilipeber i en plasticpose egnet til madvarer.
Fjern eventuelle sener og hinder fra mørbraden.
Kom mørbraden i marinaden, luk posen og læg den i køleskabet i 2 timer. Gerne natten over.
Læg mørbraden i et ovnfast fad,og drys salt.Kom i en 225 grader varm ovn.
Tag kødet ud efter ca. 15 min. - eller når centrumstemperaturen er ca. 55° - hold kødet varmt.
Jeg servere gerne flødekartofler, letkogt broccoli og gulerødder til..... men server til hvad man lyster!