Tilbage

Flæsk!

Ingredienser

  • 5 dl Sukker
  • 1 dl Glukosesirup
  • 1 3/4 dl vand
  • 200 g hindbær eller jordbær passeret gennem en si
  • 1 ½ tsk. citronsyre
  • 20 blade husblas
  • ---------------------------
  • Pynt
  • Sukker

Instruktioner

Kog sukker, glukosesirup og vand sammen, til massen når en temperatur på 140 °C, og tilsæt derefter bærrene.
Kog videre, til massen når 120 °C.
Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter, inden de tilsættes til bærblandingen sammen med citronsyren.
Bland det hele godt, inden massen hældes i en stor eller flere mindre forme.
Strø lidt sukker over, og stil flæsket koldt, til det stivner.

Hvis massen er hældt i en stor form, skæres den ud i mundrette bidder, der trilles i sukker.