Tilbage

Quinoa med peperoni

Ingredienser

  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 peberfrugter
  • 150 g chorizopølse eller pepperoni
  • 4 dl quinoa
  • 2 dl hvidvin eller sherry
  • 6 dl hønsebouillon
  • salt
  • peber
  • paprika
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 bdt persille

Instruktioner

Snit rødløg og hvidløg. Svits det i olien i en gryde. Skær peberfrugterne i grove tern og kom dem i gryden.

Fjern skindet fra chorizopølsen og skær den i tern. Kom ternene og quiñoaen i gryden. Lad det svitse i 30 sekunder før vinen tilsættes.

Tilsæt hønsebouillon og lad retten simre et kvarters tid. Smag til med salt, peber og paprika.

Snit forårsløgene og kom dem i gryden lige inden servering.

Servér med friskhakket persille.