Tilbage
Hindbær-roulade

Hindbær-roulade

1 stk
en klassiker!

Ingredienser

  • 3 æg
  • 125 gram (rør)sukker
  • 1 teskefuld bagepulver
  • 1 teskefuld vaniljesukker
  • 125 gram hvedemel
  • --------------------------
  • sukker til senere brug (vending)
  • Fyld
  • 200 gram hindbærmarmelade

Instruktioner

Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser.
Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen.
Pisk dejen 2-3 min.

Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm).
Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-6 min. (JA!!!! Ikke mere!)
Drys sukker på et andet stykke bagepapir.
Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir.
Smør marmeladen på.
Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun.

Pynt evt med flormelis og server evt. med flødeskum.