Tilbage
Hindbær-snitter

Hindbær-snitter

10 stk

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel
  • 150 g flormelis
  • 1 spsk vanillesukker
  • 1 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • ------------------
  • til glasur:
  • 200 g flormelis
  • 2 spsk vand
  • ----------------
  • 1½ dl hindbærmarmelade
  • ------------------------------
  • krymmel, frysetørrede hindbær , el.a. til pynt

Instruktioner

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt flormelis , bagepulver og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget.
Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Del dejen i 2 portioner.
Rul hver portion ud til en firkant (ca. 20 x 30 cm).
Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir, til de er gyldne.
Bagetid
20-25 min. ved 175°.

Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
------------------------------
Glasur
Rør glasuren sammen.
Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2.
Læg dem sammen med glasuren opad.
Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter.
Drys med pynt.