Tilbage
Citronmåne

Citronmåne

Ingredienser

  • 2 økologiske citroner
  • 250 g blødt smør
  • 250 g sukker
  • 4 æg
  • 250 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½-1 spsk. vaniljesukker
  • --------------------------------
  • glasur af flormelis og citronsaft

Instruktioner

Tænd ovnen på 170°.

Riv skallen på begge citroner og sæt til side.
Pres saften fra 1 citron i en skål.

Kom smør i en røremaskine og tilsæt sukker.
Rør æggene i et ad gangen.
Sigt mel med bagepulver og vanilje og vend det i dejen under omrøring.
Tilsæt citronskal- og saft.

Kom dejen i en form og bag i 40-50 minutter.

Lad det køle helt af, før du evt. pynter med glasur rørt af flormelis og citronsaft med gul frugtfarve.