Tilbage

Syltede Hvidløg

Ingredienser

  • 2 Hvidløg
  • 1⁄2 l Vand
  • 1 dl Eddike (lager)
  • 1⁄2 spsk Sukker
  • 1 1⁄2 tsk Salt (fint)
  • 1 Chili (frisk) .... evt andre krydderurter som man kan li'....

Instruktioner

Pil hvidløgene, så alle skaller fjernes, og skær enden af fedene.

Skyl chilien og skær den i tynde skiver.

Hæld eddike, vand, sukker og salt i en gryde og bring det i kog under omrøring.

Lad det koge i fem minutter.

Kom herefter hvidløg og chili i lagen og lad det koge videre i yderligere 30 sekunder.

Tag gryden af varmen og hæld det hele på et skoldet sylte- eller patentglas.
Sæt glasset på køl og lad det gerne stå og trække i et par dage, helst i en uges.
Det kan holde sig i adskillige måneder i køleskabet.