Citron/lime konfekt
Opskrift fra Odense marcipan
Ingredienser
- 200 g Original ODENSE Marcipan 200 g
- 300 g Marcipan Citron / Lime 150 g
- 20 g Citronsaft
- 80 g Piskefløde
- 130 g ODENSE Chokoladeknapper hvid 150 g
- 30 g Smør
- 1 Citron skallen heraf
- 40 g hakkede, usaltede Pistacienødder
Instruktioner
- Marcipan rulles ud til et kvadrat på 18x18 cm og placeres i et fad på samme størrelse foret med bagepapir.
- Rul dernæst Citron/Lime Marcipan ud på efter samme fremgangsmåde og placér som næste lag.
- Varm fløde og citronsaft op til lige under kogepunktet og hæld over chokoladeknapperne. Rør det til en ensartet ganache.
- Riv citronskal og smør i ganachen, mens den stadig er lun og rør igen til smørret er smeltet.
- Blend til sidst trøffelmassen og hæld over marcipanbundene. Fordel i et jævnt lag.
- Sæt på køl.
- Hak pistacienødder og dæk overfladen.
- Skær ud i ønsket størrelse og server.
- Tip
- Opbevar konfektstykkerne på køl i en tætsluttet beholder.