Tilbage

Ægyptiske kødboller

med cous cous

Ingredienser

  1. 500 g Oksekød
  2. 1 Æg
  3. 1 Rød Chilipeber
  4. 1 tsk Spidskommen
  5. 2 skv Tørre fuldkokrnsrugbrød
  6. 1 Løg
  7. 2 fed Hvidløg
  8. ½ bundt Friske koriander
  9. 1 ds Flåede tomater
  10. 2 dl Okseboullion
  11. 200 g Cous cous gryn
  12. salt

Instruktioner

Løg , hvidløg og chili hakkes fint.

Bland kød, æg, chili, spidskommen og brødkrummer.

Form dem til valnød størrelse og lad dem hvile.

Løg og hvidløg svitses i en gryde.
Derefter tilsættes hakket koriander, flåede tomater, boullion samt bollerne.
Lad retten simre i 20 min. og jævn efter behag.
---------------------------------------------------------
Serveres med den tilberedte cous cous.