Tilbage

Grøntsagsgryde

8 personer

Ingredienser

  • 250-400 g magert oksesmåkød
  • 2 spsk. olie
  • 200 g porrer
  • 600 g gulerødder
  • 800 g kartofler
  • 600 g hvidkål
  • 250 g selleri
  • 1-2 spsk. karry
  • 2-3 tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • 1 syrligt æble
  • ca. 1½ l. okse- el. grøntsagsbouillon

Instruktioner

Rens grøntsagerne.
Skær porrer og gulerødder i skiver.
Snit kålen og skær selleri og kartofler i tern.

Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve.
Tilsæt karry og lad det stege med et øjeblik, før de findelte grøntsager kommes i.

Rør i blandingen og lad grøntsagerne stege nogle minutter.
Drys med salt og peber.
Riv æblet direkte i gryden og hæld bouillonvand ved.

Lad retten snurre under låg til alt er mørt (ca. ½ t.)
Smag til.