Italiensk inspireret....
Ingredienser
- 100 g chorizo
- 100 g kogt hønsekød i tern (en rest fra i går?)
- 2 gulerødder
- 2 stængler blegselleri, eller lidt spidskål som JEG har brugt
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 250 g cherrytomater
- 400 g tørrede pasta efter eget ønske
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 bundt oregano eller basilikum
- 7½ dl grøntsagsbouillon
- 1 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Instruktioner
Skær chorizoen i tern.
Pil og hak løget, skræl gulerødder og skær i små tern, hak blegsellerien i små tern også.
Pil og pres hvidløg.
Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
Fyld chorizo, hønsekød, løg, hvidløg og tomater i gryden sammen med resten af ingredienserne.
Lad det koge op, så pastaen falder sammen i gryden, eller er kogt a'dente.
Lad gryden simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente.
Servér med friskrevet parmesan.