Tilbage

Durumboller

-koldhævede
En herlig måde at få hurtige hjemmebagte boller til morgenmad!

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vand
  • 15 g gær
  • 100 g durummel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk honning (sukker til børn under 1 år)
  • ca. 225 g hvedemel

Instruktioner

  1. Rør gæren ud i lunken vand.
  2. Rør durummel i og tilsæt salt og honning.
  3. Ælt hvedemel i og ælt dejen godt igennem.
  4. Rul dejen ud til en pølse og del den i 10 stykker.
  5. Form dem til boller og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Dæk bollerne med et fugtigt viskestykke og sæt pladen i køleskabet natten over.
  7. Om morgenen stilles pladen et lunt sted, mens ovnen varmes op til 220°.
  8. Rids bollerne med en skarp kniv og bag dem 15 minutter