Bagværk / Snegle og pizzaer
 

Snegle

Gode til madpakken!
Et kæmpe hit blandt børnene (og de voksne!)
Fyld til snegle kan varieres i det uendelige....
Brug hvad man har i skabet/køleskabet....
Men her der nogle forslag:
.
 Snegle med en rest Æblegrød....med jordbærgrød der var tilovers...tilsat et lille drys kanel 
1: Små tomatstykker, løg i tern, hakket frisk timian, revet hvidløg, reven mozzarella.
2: Frisk spinat, hakket løg, fetaost i små tern, friske krydderurter.
3: Små stykker soltørret tomat, hakkede oliven, hakket løg, revet hvidløg, oregano, reven ost.
4: Æbler i tern, hakket løg, karry.
5: Friske champignoner i skiver, hakket løg, evt. revet hvidløg, hakket persille, revet ost.
Spinat ,revet ost, purerede gulerødder og chili... Toppet op med hakkede græskarkerner....:)
 
Velsmagende:
Et lille glas grøn pesto
1 dl pillet kogt/tilberedt kyllingekød
100 gram revet gouda, eller anden smeltevenlig ost
Snegle med rød pesto, gulerødder og chili....
 
Prøv denne:
200 g kogte kartofler
200 g feta
2 fed hvidløg
1 tsk timian + 2 spsk blå birkes
Alle ingredienser køres hurtigt i foodproccesor. Når de er trillet til snegle, pensles de med æg og der drysses endnu engang med blå birkes....
 

Pizzaer