Madskriblerier
Hits: 108663
Sitemap
Velkommen
Kontakt og Gæstebog
Galleri (julefrokoster)
Om Mig
Galleri (arrangementer)
Suppe + Grød
Supper uden kød
Kolde Supper
Supper med kød
Toppings til supper
Grød
Bagværk
Store Brød
Rugbrøds-typer
Boller
Brød fra alverdens lande!
Snegle og pizzaer
Tærter-(madtærter)
Kiks!....og Knækbrød!
Lidt af hvert "Brød"
Frikadeller
Frikadeller med kød
Frikadeller uden Kød
Alverdens Frikadeller
Frikadeller af Fjerkræ
Frikadeller af Fisk
Frikadeller af grøntsager og Rodfrugter
Pålæg
Hjemmelavet pålæg
Urtepostejer og Kødpostejer
Smørepålæg
Lækkerier
Lidt af hvert...
Desserter
Søde sager!
Konfekt
Smoothies
Grønsags-smoothies
Kager
Roulader
Tærter-(de søde!)
Småkager
Syltede Sager!
JUL!
Fisk
Fiskepålæg
Fiskefrikadeller-masser af dem!
Forretter med Fisk
Middagsretter
Andre Fiskeretter
Hovedretter
Varme retter med oksekød
Varme retter med Flæskekød
Varme retter med lammekød
Varme Hovedretter (uden kød)
Varme retter med Kylling
Pasta-retter
Lasagne-retter
Risretter og Risotto'er
One Pot Retter
Ovnretter
Småretter
Forretter
Salater
Varme Småretter
Tilbehør til Varme retter
Kartofler,Kartofler,Kartofler!
Saucer, Dressinger og Dips
Diverse
Madpakken!
Sæsonretter
Mad fra andre Lande
Guf fra andre lande
De officielle kostråd
Råd
Hovedretter
/ Varme retter med Flæskekød
Varme retter med oksekød
Varme retter med Flæskekød
Varme retter med lammekød
Varme Hovedretter (uden kød)
Varme retter med Kylling
Pasta-retter
Lasagne-retter
Risretter og Risotto'er
One Pot Retter
Ovnretter
Varme Hovedretter med Flæskekød
Boller i karry
Med masser af grønsager!
Brunkål
Den hurtige af slagsen!
Chilensk Bonderet
Efterårsgryde med Hvidkål
Farsbrød med brun sovs, ovnbagte rodfrugter og kartofler
opskrift fra "alt om kost"
Farserede porrer
Med bagte gulerødder......
og persillekartofler
Forloren Hare
en klassiker!
Grossererens Livret
En opskrift fra det gamle danske køkken-
med rester af hamburgerryg
Indbagt mørbrad
Jule-farsbrød
Nem og Velsmagende
til store og små!
Koteletter med pasta/oste/broccollisovs
Kødboller i tomat
"Lady og Vagabonden" mad!
Lisa's Farsroulade
Skinkeruller med Grøntsager
Den er god i skiver, kold, i madpakken!
Jule-farsbrød
Boller i karry
Med Masser af grønt!
Kødboller i tomatsovs
....alles favorit!
Svensk Pølseret
Bagt kartoffelmos med hamburgerryg-rester
Marineret Svinemørbrad
Pandekagerulle med kødfyld
Tilberedningstid : 45 Minutter
Pasta med savoykål, kålpølser og feta
Pastafad
Skinkeret til pasta
brug en rest hamburgerryg til denne ret!
Svensk Pølseret
Vinterfarsbrød
Vintergryde med flæskekød
Lisa
Bricksite.com