Tilbage
Kyllingenuggets

Kyllingenuggets

De er nemme at lave, og smager bare skønt!

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk sambal oelek
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citonsaft
  • 2 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 4 dl rasp
  • olie til stegning

Instruktioner

  1. Skær kyllingefileterne i passende stykker, kom dem i en frysepose sammen med presset hvidløg, sambal oelek, olie og citronsaft.
  2. Bland det hele godt og lad det hvile; gerne natten over.
  3. Pisk æggene sammen, vend kyllingstykkerne først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
  4. Steg stykkerne i rigelig,varm, olie på en stegepande, til de er gyldne.
  5. Kom evt. salt på stegning- det er dog ikke nødvendigt